icoon van sanitair

Sanitair

Installatie, onderhoud, herstellingen en renovaties van
uw toilet, badkamer, leidingen en waterverzachter

Wat kunnen wij voor u betekenen!

Onder ‘sanitair’ valt alles wat er tijdens de nieuwbouw, verbouwing of renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche, … Van waterleiding, kraan tot afvoer, riool en alles wat ertussen zit valt onder dit begrip. Door de enorme keuze aan vorm, materiaal en mogelijkheden staat BV De Jonge steeds klaar met advies.

WC's, douches, sanitaire ruimtes en badkamers

Onder ‘sanitair’ valt alles wat er tijdens de nieuwbouw, verbouwing of renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche, … Van waterleiding, kraan tot afvoer, riool en alles wat ertussen zit valt onder dit begrip. Door de enorme keuze aan vorm, materiaal en mogelijkheden staat BV De Jonge steeds klaar om u het beste advies te geven en dit aangepast aan uw budget.

Foto afgewerkte badkamer

Waterverzachters

Een waterontharder is niet meer weg te denken uit een hedendaagse woning. Het ‘gewone’ water bevat tegenwoordig héél veel kalk, wat een regelrechte aanslag is op al uw huishoudapparaten, van koffiemachine tot wasmachine. Ook uw sanitair krijgt harde klappen, kalkaanslag op de kranen, op de douchewanden. Al deze ellende verkort de levensduur van uw apparaten en sanitair. Daarom is het sterk aan te raden een waterontharder in huis te halen, het is een ongekend comfort die dan nog gunstige gevolgen heeft voor het huishoudelijk budget.

Foto waterverzachter/waterontharder

Onderhoud & herstellingen

Ook voor kleine herstellingen , zoals lekken, een nieuwe afvoer, nieuwe leidingen of het vervangen van een kraan kunt u bij ons terecht. Ook voor het onderhoud van uw waterverzachters kan u terecht bij ons.

Totaalprojecten & renovaties

Wij helpen u heel graag bij deze renovatie van A tot Z. Wij staan naast de plaatsing van sanitair en verwarming ook zelf in voor de installatie van de elektriciteit en voor de vloer-, tegel- en pleisterwerken indien nodig.