Over ons

Benieuwd naar wie we zijn, hoe we werken en waar we voor staan?

Al meer 10 jaar uw vakman!

Al meer dan 10 jaar is BV De Jonge een gevestigde waarde als het aankomt op centrale verwarming, sanitair en elektriciteit. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat te adviseren en uw ‘project’ te vertalen in een mooi resultaat. Leveren van kwaliteit begint bij het kiezen van het beste product van het juiste merk conform uw wensen en budget.

Wie we zijn?

Wij plaatsen, onderhouden en herstellen zowel kleine als complete installaties, dit zowel bij particulieren als bedrijven.

BV De Jonge staat voor een perfecte afwerking dankzij onze innovatie, door voortdurende opleidingen en bijscholingen bij onze fabrikanten blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken die in onze installaties van toepassing zijn.

Een dringende interventie, een klein of groot project? Ga je bouwen of renoveren? Ben je particulier, bouwprofessional of promotor?

Onze installaties worden met vakmanschap volledig volgens jouw persoonlijke wensen geïnstalleerd. Wij hebben ervaring met elk type project: woningen, appartementen, winkelruimtes, kantoren, horeca, productieruimtes, ... Onze kennis in jouw voordeel.

Onze evolutie

Ons familiebedrijf biedt méér dan 10 jaar aan ervaring en streeft dagelijks opnieuw naar de hoogste kwaliteit met een nadruk op innovatie. Een goede en klantgerichte service staat bij ons centraal en realiseren wij door een nauwe en correcte opvolging van elk project of interventie.

Bij ons geniet u van professioneel advies, persoonlijk contact en een dienstverlening op maat. Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die perfect aansluit bij uw noden.