Goed om te weten

Niet alleen zijn wij uw meest geschikte vakman, maar ook staan we u graag bij met duidelijke uitleg en advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Service na verkoop

Na de installatie kunt u als klant steeds rekenen op onze dienst na verkoop: onderhoud en herstellingen van uw installatie.


Onze hoogste prioriteit is de perfecte oplossing bieden aan onze klanten die volledig aansluiten op hun wensen en noden. Deze filosofie passen wij toe voor al onze klanten, een onberispelijk niveau van innovatie, prestaties en betrouwbaarheid is voor ons steeds een nieuwe uitdaging. Daarom garanderen wij u een persoonlijk en professioneel advies en service.

Onderhoudscontracten

U behandelt uw verwarmingsinstallatie best als een goede huisvader om ze zo lang mogelijk te laten meegaan.Uw installatie op mazout vraagt een jaarlijks onderhoud, een installatie op gas heeft een tweejaarlijks onderhoud nodig. Wij bezorgen u steeds een reinigings- en verbrandingsattest.


BV De Jonge biedt U ook de mogelijkheid om uw installatie te voorzien van een onderhoudscontract. Dit zorgt ervoor dat wij u bij de jaarlijkse of tweejaarlijkse controle van uw verwarmingstoestel zelf contacteren om het nodige onderhoud te laten uitvoeren. Van de door ons geplaatste toestellen beschikken wij over een ruime voorraad aan onderdelen.

Alles wat u moet weten om te kunnen genieten

Wenst u meer informatie over al onze samenwerkingen, onze certificaten en het toepassen van onze diensten bij u thuis of op kantoor... Aarzel zeker niet, neem contact met ons op en samen bepalen wij welke diensten het best bij u passen!

Contacteer ons